meer over de rijschool

Bij Free-way ben jij belangrijk! Je krijgt bij ons rijles zodat je veilig leert autorijden en zodat je daar plezier in hebt. Daarom krijg je bij Free-way altijd een professionele en leuke instructeur met veel ervaring. Zo behaal je snel het gewenste resultaat: jouw rijbewijs!

jouw rijbewijs is ons doel

Jij wil snel je rijbewijs halen. Dan moet je veilig auto kunnen rijden! Dat is het allerbelangrijkste en daar gaan we samen vol voor; iedere rijles, de hele rijopleiding. Dat merk je meteen bij je eerste proefles aan de inzet en aan de aandacht van de instructeur voor jou, maar ook aan de prettige sfeer in de lesauto. En op die manier gaan we door tot je examen. Het is namelijk niet alleen ons doel dat jij snel je rijbewijs haalt, maar ook dat jij het (leren) autorijden leuk vindt!

persoonlijke aanpak & geduld

Iedereen is anders. Een goede rijopleiding is dan ook maatwerk. Daarom passen wij onze manier van les geven aan op jou. Ben je goed in een bepaald onderdeel? Dan gaan we vlot verder. Wil iets anders niet zo goed lukken? Dan geven we gewoon extra uitleg en oefenen we totdat je dat onderdeel ook goed beheerst.

jarenlange ervaring

Bij Free-way krijg je een professionele, geduldige instructeur met minstens 10 jaar ervaring.
Om les te geven bij Free-way moet die instructeur natuurlijk voldoen aan de wettelijke eisen, maar de instructeur moet bij ons ook een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kunnen laten zien. Verder moet hij of zij de Nederlandse taal uitstekend beheersen en vooral ook over zeer goede sociale vaardigheden beschikken, oftewel aardig en vriendelijk zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat je veilig en goed les krijgt.

Zo stellen wij ook hoge eisen aan onze lesauto’s. Die zijn altijd goed onderhouden, voorzien van comfort en moderne hulpmiddelen, zodat jij de juiste leservaring opdoet.

Onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring in combinatie met ons hoge slagingspercentage en de voordeeltarieven maken de kwaliteit en prettige rijlessen van Free-way uniek.
Spreekt onze aanpak jou aan en wil je met plezier je rijbewijs halen? Probeer dan vrijblijvend een proefles bij Free-way!

proefles

  • Rijles van 60 minuten
  • Vrijblijvend, je bent niet verplicht om verder te gaan
  • Korting van meer dan 20 euro per uur
  • € 25,-

    per proefles (maximaal 3)