meer over de rijschool

Jouw rijbewijs is ons doel

Jij wil snel je rijbewijs halen. Dan moet je goed auto kunnen rijden! Dat is voor ons het allerbelangrijkste en daar gaan we dan ook vol voor, iedere rijles, de hele rijopleiding. Dat merk je meteen aan onze inzet en aandacht voor jou, maar ook aan de prettige sfeer in de lesauto.
Voor ons is het namelijk net zo belangrijk dat jij snel je rijbewijs haalt en dat jij het (leren) autorijden leuk vindt!

Persoonlijke aanpak & geduld

Iedereen die wil leren autorijden is anders. Een goede rijopleiding is dan ook maatwerk. Daarom passen wij onze manier van les geven aan op iedere leerling afzonderlijk. Ben je goed in een bepaald onderdeel? Dan gaan we vlot verder. Wil iets anders niet zo goed lukken? Dan geven we gewoon extra uitleg en bieden we gelegenheid om te oefenen totdat je dat onderdeel ook goed beheerst.

Jaren ervaring gecombineerd met moderne techniek

Bij Free-way kan je rekenen op een geduldige, bekwame instructeur die het beste met je voor heeft.
Om les te geven bij Free-way moet de instructeur natuurlijk voldoen aan de wettelijke eisen (WRM-gecertificeerd zijn), maar de instructeur moet bij ons ook in het bezit zijn van een VOG. Verder moet hij of zij de Nederlandse taal uitstekend beheersen en vooral ook over zeer goede sociale vaardigheden beschikken, oftewel aardig en vriendelijk zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat je veilig en goed les krijgt.

Naast de hoge eisen aan onze instructeurs stellen wij ook hoge eisen aan onze lesvoertuigen. Deze moeten perfect geschikt zijn voor autorijles. Uiterlijk, imago en overbodige opties zijn daarbij van ondergeschikt belang.
De instructeur maakt echter wel gebruik van de modernste hulpmiddelen in de les, waaronder een tablet en de Lescam.

3 proeflessen voor 25 euro per uur

Onze combinatie van professionaliteit, jarenlange ervaring, moderne techniek en de persoonlijke benadering maken de hoge kwaliteit en prettige rijlessen van Free-way uniek

Spreekt onze visie en aanpak jou ook aan? Probeer dan vrijblijvend een proefles bij Free-way!