Bij een proefles zit ingebrepen:

  • Rijles van 60 minuten
  • Vrijblijvend, je bent niet verplicht om verder te gaan
  • Mogelijkheid om een tweede en derde proefles in te plannen
  • € 25,-

meer over de proeflessen

proeflessen van Free-wayHet is altijd goed om je rijopleiding te beginnen met een proefles. Voordat je je aan een rijschool verbindt kan je ervaren of die bij je past en of jij je op je gemak voelt bij de instructeur.

Bij Free-way mag je 3 proeflessen inplannen voor maar € 25,- per uur. Een proefles duurt 60 minuten en is bij ons vrijblijvend. Dat betekent dat je na afloop niet verplicht bent om verder te gaan.

Tijdens je eerste uren achter het stuur leer je de basisvaardigheden van het autorijden.
Als je al eerder rijles hebt gehad, dan hoef je niet altijd te beginnen bij de basis. Samen met je instructeur bepaal je dan welke onderwerpen aan de orde komen tijdens de lessen.

Advies na de proeflessen

Tijdens de proeflessen maak je ook kennis met de rijschool en met je instructeur. Tegelijk leert je instructeur jou ook een beetje kennen zodat hij jou kan adviseren over het vervolg van jouw rijopleiding.

Probeer Free-way gerust uit met een proefles. Je bent niet verplicht om verder te gaan en je maakt heel voordelig jouw eerste kilometers met de auto. Zo is een proefles nooit weggegooid en leg je een goede basis voor het leren autorijden.