Bij het EXTRA-pakket is inbegrepen:

  • 45x 60 minuten rijles
  • Extra lesuur voorafgaand aan de toets
  • CBR TussenTijdse Toets
  • Extra lesuur voorafgaand aan het examen
  • Compleet CBR praktijkexamen
  • Normaal € 2504,-

    Nu € 2299,-

Let op: De officiële Gezondheidsverklaring kan niet door de rijschool worden ingediend bij het CBR en is dus niet inbegrepen bij dit pakket. De kandidaat dient deze Verklaring van Geschiktheid persoonlijk in te dienen en te voldoen via DigiD.

meer over het EXTRA-pakket

Met het EXTRA-pakket heb je een extra goede voorbereiding op het afrijden. Dit pakket komt overeen met het BASIS-pakket, maar heeft daar als extra een TussenTijdse Toets bij, je hebt meteen extra lesuren en je krijgt extra korting!

TussenTijdse Toets

Naast praktijklessen en het complete praktijkexamen krijg je bij dit pakket dus een TussenTijdse Toets die wordt afgenomen door het CBR. Tijdens deze toets doe je ervaring op in het rijden van een examen. Samen met een CBR-examinator rij je een examenroute zonder dat je kan slagen of zakken. Na afloop krijg je wel advies van die examinator waar je de laatste fase van je rijopleiding nog aan moet werken. Bovendien kan je vrijstelling verdienen voor je bijzondere verrichtingen (zoals parkeren en omkeren). Als die goed gaan tijdens de toets hoef je die niet meer te doen bij het examen.

Bij dit pakket zit geen officiële Gezondheidsverklaring inbegrepen. Die moet je persoonlijk indienen en voldoen bij het CBR.

Termijnbetaling mogelijk

Het EXTRA-pakket mag in drie gelijke, maandelijkse termijnen worden voldaan. Je mag wel meteen beginnen met de rijlessen.

Begin met een proefles

Past het EXTRA-pakket wel bij jou? Dan kan dit pakket bestelen via onderstaande link, maar als je nog geen proefles bij ons hebt gehad dan mag je daar eerst gebruik van maken. Die is namelijk extra voordelig.