Bij het BASIS-pakket is inbegrepen:

  • 30x 60 minuten rijles
  • Extra lesuur voorafgaand aan het examen
  • Compleet CBR praktijkexamen
  • Normaal € 1582,-

    Nu € 1499,-

Let op: De officiële Gezondheidsverklaring kan niet door de rijschool worden ingediend bij het CBR en is dus niet inbegrepen bij dit pakket. De kandidaat dient deze Verklaring van Geschiktheid persoonlijk in te dienen en te voldoen via DigiD.

meer over het BASIS-pakket

snelheidsmeter bij BAISS-pakketHet BASIS-pakket is het meest gekozen pakket voor autorijlessen bij Free-way. Dat komt zowel door de hoge korting als door het feit dat je met dit pakket een solide basis hebt voor jouw rijopleiding.

alles voor de praktijk

Praktijklessen en het complete praktijkexamen zijn bij dit pakket inbegrepen en als het nodig is dan kan je jouw lestegoed aanvullen met losse lessen of met een MINI-pakket.
De theorie mag je zelfstandig en op je eigen manier halen. Eventueel kunnen wij je helpen aan goed materiaal voor zelfstudie.

Bij dit pakket zit geen officiële Gezondheidsverklaring inbegrepen. Die moet je persoonlijk indienen en voldoen bij het CBR.

termijnbetaling mogelijk

Je bespaart meteen flink met het BASIS-pakket!
Bijkomend voordeel is dat je dit pakket ook in twee termijnen mag voldoen, terwijl je wel meteen mag beginnen met de rijlessen.

Begin met een proefles

Wil jij snel aan de slag met ons BASIS-pakket om jouw rijbewijs te halen? Meld je dan gerust aan via onderstaande link.
En als je nog geen proefles bij ons hebt gehad dan mag je daar eerst gebruik van maken, want die is extra voordelig.