meer over proeflessen

proeflessen van Free-wayHet is beter om een rijopleiding te beginnen met proeflessen. Je kan dan ervaren of de autorijschool bij je past en of jij je op je gemak voelt bij de instructeur.

Bij Free-way mag je 3 proeflessen inplannen voor maar € 25,- per uur. Een proefles duurt 60 minuten en is bij ons vrijblijvend. Dat betekent dat je na afloop niet verplicht bent om verder te gaan.

Tijdens je eerste uren achter het stuur leer je de basisvaardigheden van het autorijden.
Als je al eerder rijles hebt gehad, dan hoef je niet altijd te beginnen bij de basis. Samen met je instructeur bepaal je dan welke onderwerpen aan de orde komen tijdens de lessen.

„Vandaag heb ik mijn eerste rijles gehad bij Free-way Verkeersopleidingen. Het ging onwijs goed en heb echt een super chille goede instructeur!”

Tamer Alkholy

„…ik ben super tevreden met mijn rijlessen en instucteur en ik zou echt iedereen adviseren uit eigen ervaring om hier je lessen te volgen.”

Shannon Sibers

advies na de proeflessen

Je leert natuurlijk autorijden tijdens de proeflessen. Maar je maakt ook kennis met de rijschool en met je instructeur. Tegelijk leert je instructeur jou ook een beetje kennen zodat hij jou kan adviseren over het vervolg van jouw rijopleiding.

Probeer Free-way gerust uit met een proefles. Je bent niet verplicht om verder te gaan en je maakt heel voordelig jouw eerste kilometers met de auto. Zo is een proefles nooit weggegooid en leg je een goede basis voor het leren autorijden.

Je kan ons ook bellen op 079 3210 789 of WhatsAppen met 0651 11 87 80.

Bel 079 3210 789 WhatsApp: 0651 11 87 80

plan een proefles in

Velden met een * zijn verplicht.

Wanneer wil je de proefles inplannen?