Bij het INSTAP-pakket is inbegrepen:

  • Studiepakket theorie: tekstboek en online oefenvragen
  • CBR theorie-examen
  • 15x 60 minuten rijles
  • Extra lesuur voorafgaand aan het examen
  • Compleet CBR praktijkexamen
  • Normaal € 996,85

    Nu € 949,-

Let op: De officiële Gezondheidsverklaring kan niet door de rijschool worden ingediend bij het CBR en is dus niet inbegrepen bij dit pakket. De kandidaat dient deze Verklaring van Geschiktheid persoonlijk in te dienen en te voldoen via DigiD.

meer over het INSTAP-pakket

INSTAP-pakketHet INSTAP-pakket van Free-way is een goed begin van je rijopleiding en is zowel geschikt voor de beginnende leerling als ook voor de gevorderde.
Van de theorie tot en met de praktijk, bijna alle onderdelen zijn bij dit pakket inbegrepen.

Als je net begint aan je rijopleiding heb je met het INSTAP-pakket meteen heel voordelig alle onderdelen in huis. Het pakket is echter niet bedoeld als complete rijopleiding! Hou er dus rekening mee dat je meer dan 15 lesuren nodig hebt om te leren autorijden en om te kunnen slagen bij het CBR.

Als je al rijlessen hebt gehad en je stapt over naar Free-way dan kan je met dit pakket wellicht wel je rijopleiding afronden.

Alles van theorie tot en met praktijk

Bijna alle onderdelen die nodig zijn voor je rijopleiding zijn inbegrepen bij dit pakket.
Je ontvangt meteen een studieboek en je kan direct online vragen oefenen om je voor te bereiden op het theorie-examen. Dat examen wordt bij het INSTAP-pakket door de rijschool voor jou gereserveerd.
Verder zit bij dit pakket alvast 15 uur praktijkles om je goed op weg te helpen. Later kan je dit tegoed aanvullen met losse lesuren of een MINI-pakket. Bij het INSTAP-pakket zit tot slot ook het complete CBR-examen inbegrepen.

Het enige wat niet bij dit pakket is inbegrepen is de officiële Gezondheidsverklaring. Die moet je persoonlijk indienen en voldoen bij het CBR.

Begin met een proefles

Heb je interesse gekregen in het INSTAP-pakket van Free-way?
Begin dan eerst met een proefles voor maar € 25,- per lesuur. Na de proeflessen bepaal je zelf of je verder gaat en of je kiest voor het INSTAP-pakket.