meer over de rijschool

lesauto rijschool Free-way

Bij Free-way ben jij belangrijk! Onze manier van lesgeven is erop gericht dat je goed leert autorijden en dat je er plezier aan beleeft. Daarvoor maken we gebruik van meer dan 10 jaar ervaring in combinatie met de beste en nieuwste lesmethoden. Zo behalen we snel en goed resultaat en daar profiteer jij van!

jouw rijbewijs is ons doel

Jij wil snel je rijbewijs halen. Dan moet je goed kunnen autorijden! Dat is voor ons het allerbelangrijkste en daar gaan we dan ook vol voor, iedere rijles. Dat merk je meteen aan onze inzet en aandacht voor jou, maar ook aan de prettige sfeer in de lesauto.
Voor ons is het namelijk net zo belangrijk dat jij snel je rijbewijs haalt en dat jij het (leren) autorijden leuk vindt!

Persoonlijke aanpak & geduld

Iedereen die wil leren autorijden is anders. Een goede rijopleiding is dan ook maatwerk. Wij passen onze lessen aan op iedere leerling. Ben je goed in een bepaald onderdeel? Dan gaan we vlot verder. Wil iets anders niet zo goed lukken? Dan geven we gewoon extra uitleg en bieden we gelegenheid om te oefenen totdat je dat onderdeel ook goed beheerst.

Jaren ervaring samen met moderne techniek

Bij Free-way kan je rekenen op een geduldige, bekwame instructeur die het beste met je voor heeft.
Om les te geven bij Free-way moet de instructeur natuurlijk voldoen aan de wettelijke eisen (WRM-gecertificeerd zijn), maar de instructeur moet bij ons ook in het bezit zijn van een VOG. Verder moet hij of zij de Nederlandse taal uitstekend beheersen en vooral ook over zeer goede sociale vaardigheden beschikken, oftewel aardig en vriendelijk zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat je veilig en goed les krijgt.

Naast de hoge eisen aan onze instructeurs stellen wij ook hoge eisen aan onze lesvoertuigen. Deze moeten perfect geschikt zijn voor autorijles. Uiterlijk, imago en overbodige opties zijn daarbij van ondergeschikt belang.
De instructeur maakt echter wel gebruik van de modernste hulpmiddelen in de les, waaronder een tablet en de Lescam.

Deze combinatie van professionaliteit, jarenlange ervaring, moderne techniek en de persoonlijke touch maken de hoge kwaliteit en prettige rijlessen van Free-way uniek

Spreekt onze visie en aanpak jou ook aan? Probeer dan vrijblijvend een proefles bij Free-way!

Je kan ons ook bellen op 079 3210 789 of WhatsAppen met 0651 11 87 80.

Bel 079 3210 789 WhatsApp: 0651 11 87 80

plan een proefles in

Velden met een * zijn verplicht.

Wanneer wil je de proefles inplannen?